tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Blodcirkulationen ökade – problemen försvann

Blodcirkulationen ökade – problemen försvann

José Francisco da Silva

– Läkarna hade sagt att jag skulle få leva med det ständiga surrandet i mina öron, men med Biloba löste sig problemet, säger en förvånad José. Han märkte också att det botade ett annat irriterande problem han lidit av: Kalla och domnade händer och fötter.

Innan någon berättade för honom om Biloba, hade José Francisco da Silva aldrig övervägt att använda den här sortens medel, men det visade sig vara en riktigt bra idé.
– Det var en farmaceut som förklarade att hon hade bra feedback från kunder som provat medlet för exakt de problem som jag lider av, berättar 60-årige José.

Galen av ljudet
Under ett par års tid hade han lidit av ett konstant, lågfrekvent, surrande ljud i båda öronen, och det höll på att göra honom galen. Han hade också stela och kalla händer och fötter, men det tog inte lång tid för effekten av produkten att göra sig märkbar.

Förbättring efter 20 dagar
Nästan tre veckor efter att han tog sin första Biloba-tablett upphörde domningarna och stickningarna i fingrarna, och snart därefter hade surret i hans vänstra öra försvunnit.
– Jag har fortfarande enstaka surrande ljud i mitt högra öra, men det är ingenting jämfört med tidigare. Och det är definitivt inte ett problem. Nu kan jag sova på natten utan detta irriterande brus som brukade märkas som mest när allt omkring mig var tyst, berättar han.

Hade provat allt
Tidigare hade José provat flera andra produkter och genomgått många läkarundersökningar, men inget av det hjälpte honom.
– Jag blev småningom tillsagd att sluta leta efter ett botemedel och helt enkelt acceptera att surret i öronen var något jag skulle få leva med, förklarar han. Men José ville inte kasta in handduken – och som tur var gjorde han inte det heller.

Bättre blodflöde
Förvånansvärt många hälsoproblem, såsom kalla fötter och händer, öronsusningar, yrsel, nedsatt minne och koncentration och smärtor i benen är ett resultat av dålig blodcirkulation. Biloba är ett mycket användbart medel för att ta itu med dessa problem, eftersom det innehåller aktiva substanser som vidgar blodkärlen och gör blodet mindre "klibbigt" och mer flytande.

Känns mycket bättre
För José, känns effekten av Biloba som en riktig välsignelse. Han kan sova på natten, utan det irriterande öronsuset, och hans händer och fötter är mjuka och varma. Han har inte heller längre de domningar han brukade uppleva. Däremot vet han att han måste fortsätta ta preparatet.
– Jag försökte sluta, men efter ett tag kom mina symtom tillbaka. Jag antar att det är ett bra bevis på att preparatet verkligen fungerar, resonerar José.

Mera information

Så fungerar det!

De två viktigaste aktiva substanserna i Biloba-tabletterna är ginkgoflavonglykosider och terpenlaktoner. Dessa naturliga substanser vidgar blodkärlen och möjliggör ett ökat blodflöde. Samtidigt gör de blodplättarna mindre klibbiga (antikoagulerande effekt), vilket bidrar till att göra blodet mer flytande.

Biloba-tabletter finns att köpa på apotek och i hälsofackhandeln

Läkemedelsverket ger följande indikation för behandling med Biloba-tabletter:

• Förbättra cerebral funktion (bättre minne och koncentration)

• Minska yrsel

• Motverka öronsus

• Minska trötthetskänslor

 

Text: Ingvar Larsson

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.