torsdag 21 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Börje, 83 år: Värken försvann och rörligheten kom tillbaka

Börje, 83 år: Värken försvann och rörligheten kom tillbaka

Börje, 83.

Trots en stor utredning kunde läkarna inte hjälpa Börje med hans långdragna ryggbesvär. Efter att han blivit besvärsfri med ett naturligt tillskott av GOPO-rika nypon blev läkarna så imponerade att de tog upp hans fall på en läkarkongress.

Börje Bomark, 83 år, har haft problem med ryggen i 5 år, med värk ner i benen och kramp i båda skinkorna. Trots att han röntgades 13 gånger, både med vanlig slätröntgen och magnetröntgen, hittades aldrig något fel.
– Den 15 december förra året fick jag ett brev från sjukhuset där de skrev att de avslutade ärendet eftersom de inte kunde göra något åt det, berättar Börje.

Hade svårt att röra sig
Tidigare hade Börje kunnat vara ute hela dagar och spela golf, men ryggbesvären satte stopp för det.
– Mitt stora fritidsintresse är att spela golf, men det gick inte längre eftersom jag fick så ont och kramp i skinkorna. Jag provade några gånger, men fick bryta redan efter första hålet. Läkarna provade att spruta in kortison och det hjälpte ett tag, men sedan fungerade det inte, säger Börje. Då fick jag tips av en dam som frågade om jag provat kosttillskottet Movo, eftersom det hade gjort underverk för hennes artros.

Ledvärken försvann
Movo har i flera internationella studier visat sig ha antiinflammatorisk effekt som gör att ledvärk minskar, samtidigt som rörligheten ökar. Det som skiljer Movo från andra nypontillskott är en patenterad torkningsprocess av hela nypon med kärnor som ger patenterad GOPO.
– När jag började med Movo så märkte jag ganska snabbt skillnad. Jag hade tidigare haft problem att gå de 25 meterna till brevlådan, men så en dag tänkte jag ”Vad i jesse namn, jag känner ingen värk längre”. Sedan dess har jag fortsatt och blivit bättre och bättre. Nu går det riktigt bra och jag kan spela golf igen utan smärtor. Det är helt underbart, säger Börje.

Läkaren blev imponerad
När Börje var på återbesök hos sin läkare märkte hon direkt skillnad.
– Hon blev förvånad när jag sprang upp för trapporna till andra våningen för att träffa henne. Hon tyckte det var helt fantastiskt så hon tog upp det på en läkarkongress i Malmö. Och hennes sköterska, som haft problem med artros, började också ta Movo. Nu är hon också frälst, berättar han.
– Jag har rekommenderat Movo till flera andra som undrat vad som hänt med den gamle gubben som blivit så pigg, säger Börje och skrattar. Den välstuderade och effektiva substansen GOPO finns idag bara i en produkt i Sverige – kosttillskottet Movo som finns i alla hälsokostbutiker.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.