lördag 23 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Dansbandssångaren: Ledvärken försvann helt

Dansbandssångaren: Ledvärken försvann helt

Micke Ahlgren är basist och sångare i dansbandet Micke Ahlgrens.

Micke Ahlgren har rest runt i Sverige med sitt dansband och burit på tung utrustning i 44 år. Till sist sa knäna ifrån och hans läkare konstaterade artros. Tack vare ett tillskott med speciella fettsyror förvann värken och han är idag helt besvärsfri.

Micke Ahlgren är basist och sångare i dansbandet Micke Ahlgrens. Under 44 år har de turnerat Sverige runt och idag är Micke Ahlgrens ett välkänt och omtyckt dansband, som även legat på Svensktoppen vid ett par tillfällen. Vid varje spelning lastar bandet själva ut och in utrustningen ur turnébussen och det har slitit på Mickes knän.

Artros i båda knäna
– Det är ett ton som vi släpar två gånger per föreställning och med 140 spelningar per år blir det närmare 300 ton vi bär på ett år. Till sist tog mina knän slut och läkaren konstaterade att jag fått artros i båda knäna, säger Micke. Jag hade väldigt ont och värst var det på nätterna då jag tvungen att leta positioner där det skulle göra mindre ont. Räddningen kom när han blev tipsad av en sjuksköterska som han känner privat.
– När jag berättade för henne om mina besvär sa hon att hon också hade artros, men att hon hade blivit hjälpt av ett preparat som heter Lyprinol, berättar han. Kosttillskottet Lyprinol innehåller ett rent oljeextrakt med speciella omega-3 fettsyror från grönläppad mussla som i flera kliniska studier visat sig ha goda effekter på artros och ledgångsreumatism.

En radikal skillnad
– Jag är skeptisk mot alla naturpreparat och måste vara helt övertygad innan jag ska tro på något. Men eftersom jag litade på sjuksköterskan som jag känner och hon var så övertygande ville jag också prova, säger Micke. Han köpte en förpackning och redan efter tre veckor märkte han en skillnad.
– Smärtan försvann successivt och efter några månader kände jag ingen värk alls. Jag var fortfarande stel, men värken var helt borta så nu kunde jag träna bort stelheten. Nu har Micke tagit Lyprinol i två år och har inga problem alls längre.
– Nu rekommenderar jag Lyprinol varmt till alla jag känner med ledvärk, säger han.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.