tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Få tillbaka din energi!

Få tillbaka din energi!

Få tillbaka din energi!

Med tiden får kroppen allt svårare att hålla din energi på normala nivåer. Du känner dig tröttare och saker som tidigare gick lätt blir utmaningar. Men du kan öka din energiomsättning med ett naturligt tillskott och bli piggare igen.

De flesta av oss önskar att vi hade lite mer energi, men har du någonsin undrat över hur energin framställs? Varje cell i kroppen innehåller en del bönformade strukturer som kallas mitokondrier. Dessa är de ”kraftpaket” där fett, kolhydrater och protein omvandlas till energi. Processen kallas för metabolism.

Energin minskar med åldern
Coenzym Q10 är ett vitaminliknande ämne som finns naturligt inuti alla kroppens celler, där det kontrollerar energiomsättningen. Kroppen kan själv producera Q10, men från 20 års ålder minska stadigt förmågan. Vid en ålder av 45-50 år känner de flesta människor hur deras energinivåer minskar påtagligt. Då kan kroppen behöva ett tillskott av Q10 för att sätta fart på cellernas naturliga energiomsättning.

Tas effektivt upp av kroppen
Det effektivaste Q10-tillskottet på marknaden heter Bio-Qinon Q10. Förutom Q10 innehåller det också C-vitamin, som är nödvändigt för att cellerna ska kunna omvandla fett, kolhydrater och protein till energi. I Bio-Qinon Q10 är de aktiva substanserna upplösta i vegetabilisk olja och inneslutna i små mjuka kapslar, vilket ger de bästa förutsättningarna för kroppen att ta upp ämnena.

Mera information

TEXT: INGVAR LARSSON

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.