tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Kicki, 58: Gick ner 10 kilo på 3 månader

Kicki, 58: Gick ner 10 kilo på 3 månader

Tack vare viktminskningen kan Kicki nu springa marathon.

Kicki Johansson hade alltid varit aktiv, men efter tredje graviditeten slutade hon träna och började tröstäta för att klara av den stressiga vardagen. Hon provade olika bantningskurer, men ingenting fungerade förrän hon tog hjälp av chili.

Som mest vägde Kicki 80 kilo, vilket är mycket för en tjej som under sina unga år varit smal och vältränad.
– När jag fick mitt tredje barn blev livspusslet för tufft. Jag hann inte med att motionera och började tröstäta, säger Kicki.

– Jag hamnade i en ond spiral. Ju mer onyttigheter jag åt desto lägre blev motivationen för att börja träna igen och jag fortsätta att tröstäta för att dämpa min ångest över övervikten. Långsamt ökade jag i vikt och en dag var vågen uppe på 80 kg, berättar hon.

– Jag provade alla bantningsmetoder och dieter jag kom över, men insåg efter hand att mitt problem var att hitta och bibehålla motivationen för att träna och äta rätt. När Kicki var på vårdcentralen i ett annat ärende började hon prata med en sjuksköterska om sina viktproblem.

– Hon berättade att hon själv hade blivit motiverad att gå ner i vikt när hon tog kosttillskottet Chili Burn. Fettförbrännningen hade gjort att hon fortfarande kunde äta normalt och ändå lyckats gå ner i vikt, säger Kicki.

– Nu har jag ätit Chili Burn i ett halvår och redan efter 3 månader var min pösmage borta och jag kände en otrolig lust att börja löpträna igen, säger Kicki.

– Jag är snart nere på min målvikt, 60 kg, och har lyckats så bra med träningen att jag nu kan förverkliga mitt stora mål – att springa Bostons halvmara i oktober, säger Kicki glatt.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.