tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Liz-Marie, 46: "Äntligen slipper jag mina magproblem"

Liz-Marie, 46: "Äntligen slipper jag mina magproblem"

Liz-Marie har haft problem med magen ända sedan hon var liten och provat olika produkter för att tarmarna ska fungera.

Liz-Marie är bara en av närmare en miljon kvinnor som lider av magproblem. Nu har hon fått hjälp med sin tröga mage.

I Sverige beräknas 50 procent av alla kvinnor och 33 procent av alla män någon gång lida av förstoppning. Problemet är vanligare ju äldre vi blir men det går att få igång magen igen med naturliga ämnen.

Liz-Marie har haft problem med magen ända sedan hon var liten och provat olika produkter för att tarmarna ska fungera. Vändningen kom när hon läste på nätet om CleanseMore.
– För drygt ett år sedan läste jag på Ulrika Davidssons blogg om Renew Lifes produkter. Jag har tidigare använt kemiska produkter, men så provade jag det här och det fungerar perfekt, dessutom känns det bra att det är naturliga ingredienser. Kemiska produkter kan ju förstöra tarmen. CleanseMore kan jag ta kontinuerligt för att underhålla och då får jag inte de där problemen, säger Liz-Marie.

Det är viktigt för tarmens funktion att göra minst ett toalettbesök om dagen och med ett regelbundet intag av Cleanse More på kvällen, så kommer det dagliga toalettbesöket morgonen därpå. CleanseMore rekommenderas också för ett fortlöpande underhåll av en normal tarmfunktion.
– Jag har alltid haft en stress kring att gå på toaletten, men med två kapslar på kvällen slipper jag fundera på det. Tidigare blev jag uppstoppad och stel i mina leder när jag inte kunde sköta magen, men det slipper jag nu, säger Liz-Marie.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.