tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Min hud blev frisk och ungdomlig!

Min hud blev frisk och ungdomlig!

Josephine, 42 år, är arkeolog och arbetar som frilansjournalist

Josephine, 42 år, är arkeolog och arbetar som frilansjournalist. När hon märkte hur rynkor kom smygande ville hon inte acceptera det. Hon har alltid levt sunt och vårdat sin hy, men efter 40 verkade det inte längre hjälpa.

Josephine började leta runt efter lämpligt tillskott att komplettera kosten med. Efter att ha läst på om olika ingredienser och sammansättningar föll valet på Skin Care Collagen Booster.
– Jag hade läst mycket positivt om granatäpple och dess goda inverkan på huden. Kollagen var naturligtvis också viktigt för mig. Skin Care Collagen Booster är dessutom riktigt prisvärd i jämförelse och det är ju ingen nackdel, skrattar Josephine.

Rynkorna försvann
Efter några månaders användning märkte Josephine hur rynkorna dämpats, samtidigt som lystern och spänsten i ansiktshuden kommit tillbaka.
– Nu får jag ofta komplimanger för min ungdomliga och friska hud. Skin Care ska definitivt ha en stor del av den äran, avslutar Josephine med ett leende.

Mera information

Text: Lisa Nilsson

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.