onsdag 20 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

När blåsan är överaktiv

När blåsan är överaktiv

Marianne, 65

I sex år var Marianne, 65, ständigt orolig för att inte hitta en toalett i tid. Tills hon började med kosttillskottet Uretin.

När Marianne behandlades för tarmcancer fick hon problem med urinblåsan och kunde inte längre hålla sig när hon blev kissnödig.
– Jag fick tabletter som hjälpte väldigt dåligt och som dessutom hade obehagliga biverkningar, berättar hon. Hela hennes liv påverkades och under sex år kretsade i stort sett allt kring toalettbesök. På nätterna vaknade hon mellan sex och åtta gånger och var tvungen att gå upp. Hon var ständigt trött, både fysiskt och psykiskt.
– Till slut fick jag nog. Jag orkade inte längre och ville gå till läkaren och begära att få en urostomi gjord. Då läste hon en artikel om Uretin, ett kosttillskott som hjälpt tusentals människor med överaktiv blåsa, då man blir kissnödig ofta och har svårt att hinna till toaletten i tid. Blåsmuskeln är lättretad och signalerar att blåsan behöver tömmas, fast den inte är fylld. Uretin, som finns i hälsofackhandeln, består av ett patenterat extrakt, EFLA940, ett vattenlösligt extrakt från pumpakärnan samt ett sojaextrakt, Soylife. Pumpakärnan har en lång tradition för behandling av blåsbesvär och flera kliniska studier visar att extrakten fungerar.
– Jag bestämde mig för att prova och märke snart att jag kunde skjuta upp toalettbesöket en liten stund. För var månad som gick blev jag bättre och bättre. Nu fungerar jag helt normal igen. Uretin är verkligen mitt lyckopiller, rena högsta vinsten, säger Marianne.

Mera information

Text: Lisa Nilsson

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.