tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Peter, 65: Mitt sexliv kom tillbaka

Peter, 65: Mitt sexliv kom tillbaka

Peter Coelho, 65 år.

– Jag och min fru kan ha bättre sex och under längre stunder nu. Jag känner mig som en ung man igen, säger 65-årige Peter vars sexuella prestation förbättrades enormt med ett naturligt kosttillskott som han läste om i en tidning.

Peter Coelho, 65 år, fick som många män i hans ålder problem med erektionen, men han hittade ett kosttillskott som gör att förmågan återkommer och är idag både glad och överraskad. – Efter två månader kände jag en stor skillnad, säger han. Nu kan jag njuta av samlivet med min fru och känner mig som en ung man igen.

Det är bara att konstatera fakta. När män blir äldre får de problem med att få och behålla erektion. Peter Coelho, 65, är inget undantag, men han hittade ett botemedel för sitt problem och är idag överlycklig för det.
– Jag läste om Prelox, ett naturligt kosttillskott, i en tidning och frågade min granne, som är läkare, om det var värt att prova. Han sa att det i alla fall inte skulle skada mig och det gjorde det verkligen inte. Tvärtom. Efter två månader hade jag fått tillbaka mitt sexliv och jag känner mig som en ung man igen, säger han.

Problem med sexlivet
Samlivet med frun hade varit ett stort problem för dem under flera år innan de hittade den här enkla lösningen.
– Situationen började bli olidlig så jag bestämde mig för att rådfråga min läkare som skrev ut några tabletter som skulle ge mig tillbaka förmågan, säger han. Han började ta läkemedlet, men när han läste om vad kosttillskottet Prelox kunde åstadkomma bestämde han sig för att byta preparat.
– Det tog några månader innan effekten kom, men då kände jag verkligen stor skillnad och jag har inte haft några biverkningar av det, berättar Peter.
– Nu kan min fru och jag njuta av att ha sex igen – både mycket längre och oftare. Att ha möjlighet att kunna njuta av samlivet är verkligen livskvalitet. Prelox har gett mig så mycket och det är jag otroligt glad över, säger han.

Förstärker prestationen
Peter är säker på att det är kosttillskottet som har gjort skillnaden eftersom han slutade ta tabletterna under en period.
– Ungefär två veckor efter jag slutade ta Prelox kom mina problem tillbaka. Då visste jag att jag var tvungen att börja ta tillskottet igen eftersom det verkligen förstärker min sexuella prestation, säger han. Peter Coelho är det man kan kalla en aktiv pensionär. Han kan inte bara sitta still och låta tiden gå.
– Varje dag tar jag och min fru en halvmil lång promenad och en gång i veckan går jag till simhallen. På helgerna brukar jag cykla med tre av mina vänner, så jag är absolut en aktiv person och har försökt vara det sedan jag pensionerade mig. Därför är det underbart att jag nu också kan vara aktiv i sexlivet, säger han och skrattar.

Mera information

Blodkärl kan expandera och dra ihop sig. Blodkärlen i penis expanderar för att svällkropparna ska kunna fyllas med blod och erektion uppnås. Detta sker genom att kroppen frigör signalsubstansen NO (kväveoxid), som får kärlväggarna att slappna av så att blodkärlet expanderar. Prelox innehåller det patenterade extraktet Pycnogenol och aminosyran Larginin. Båda stimulerar kroppens bildning av NO, vilket gör att blodkärlen i svällkropparna expanderar och mer blod tillförs. Effekten märks vanligtvis efter 3 veckor och stannar kvar så länge man använder preparatet.

Text: Jens Hansen

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.