onsdag 20 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Q10 har gett mig en otrolig energi!

Q10 har gett mig en otrolig energi!

Birgit Olander Sjöberg

Långa, krävande arbetsdagar präglade livet för Birgit Olander Sjöberg när hon arbetade inom sjöbevakningen, men små kapslar laddade med kroppens egen energi, coenzym Q10, gav henne styrka att sköta om både jobb, hem, man och två katter.

Det krävs massor med energi för att kombinera ett krävande chefsjobb inom sjöbevakningen samtidigt som man ska sköta hem och familj. Detta orkade Birgit med under år efter år, men med tiden kände hos sig allt mer utmattad.
– Jag var tvungen att gå upp klockan fem på morgonen för att komma till jobbet halv åtta, säger Birgit. På vintern kom jag inte hem förrän halv sju på kvällen, och sen skulle jag ta hand om hemmet, min man – och mina två katter. Jag älskade verkligen mitt jobb, men till sist kände jag mig alldeles slut.

Ginseng fungerade inte
Birgit beslöt sig för att pröva med olika naturmedel, som exempelvis ginseng, men det blev ett magert resultat.
– Jag vet inte längre hur många medel jag testade, men det var åtskilliga! Antingen gjorde de mig illamående eller också rubbade de min sömn, så jag blev ännu tröttare, suckar Birgit.

Q10 gjorde susen
Det var först när Birgit läste en artikel om ett ämne kallat coenzym Q10 som hon hittade något som gav resultat. Inspirerad av den vetenskapliga forskningen, som det berättades om i artikeln, beslöt hon köpa hem en ask från hälsobutiken.
– Det fungerade verkligen. Nu tar jag Q10 varje dag, och det kommer jag att fortsätta med så länge jag lever. Det hjälper till att hålla mig pigg och glad mycket längre. Jag sover gott och vaknar utvilad redo för nästa dag.

Försökte sluta
Birgit är helt övertygad om att det är Bio-Qinon Q10 som ligger bakom hennes ökade energi. När det gått en tid testade hon att upphöra med intaget – tröttheten kom smygande tillbaka. Hon prövade också att ta ett annat Q10-preparat, men det hade inte tillnärmelsevis en sådan effekt.
– Jag återgick förstås till Bio-Qinon Q10, och då kom energin tillbaka igen. Det känns skönt att det finns en sån hjälp i vår stressiga tillvaro, säger Birgit och hennes ögon glittrar av energi.

Mera information

Q10 är bättre än ginseng
Många stressade och energihungriga människor uppnår inte önskad effekt med stimulantia som ginseng och guarana. Det kan bero på att kroppen med tiden vänjer sig vid preparaten och att effekten därmed efterhand avtar. Ett bättre alternativ är den vitaminliknande substansen coenzym Q10, som ingår helt naturligt i cellernas energiomsättning. Med Bio-Qinon Q10 kan du “sätta fyr” på cellernas naturliga energiomsättning och på det sättet känna ett välbefinnande som är 100% naturligt för kroppen och inte vanebildande.

Prisbelönt formula
Bio-Qinon Q10 innehåller coenzym Q10 i en prisbelönt formula, där den aktiva substansen är upplöst i vegetabilisk olja och innesluten i små mjuka kapslar. Denna preparering har visat överlägset bäst upptag i kroppen jämfört med tabletter, granulat eller pulver.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.