tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Rätt echinacea fungerar mot förkylning och influensa

Rätt echinacea fungerar mot förkylning och influensa

Förkyld

Tar du Echinaforce när du känner att du börjar bli sjuk, halveras risken för att infektionen bryter ut – oavsett om det är influensa eller förkylning. Och blir du ändå sjuk blir symtomen kortare och lindrigare – visar studier.

– Det finns ingen tvekan om att Echinaforce har en tydlig effekt på kroppens immunförsvar säger Professor Eccles – ansvarig för världens största studie på echinacea. Vi kunde visa att Echinaforce både minskar risken för ett få en infektion och om den bröt ut blev den betydligt lindrigare.

Echinaforce effektivast
Ett internationellt forskar team har nyligen tittat på hur olika echinaceaprodukter fungerar. Variationen var stor. Växtens ursprung, odling och tillverkningssätt visade sig ha mycket större betydelse än man tidigare trott. Bäst är extrakt gjort på färsk, ekologisk echinacea. Efter att ha jämfört resultatet från studier på totalt 2500 patienter kunde forskarna konstatera att Echinaforce minskade risken att drabbas av återkommande infektioner med 60% medan snittet för övriga produkter låg på 35%.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.