tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Ulrika Davidsson: "Den effektivaste tarmprodukten"

Ulrika Davidsson: "Den effektivaste tarmprodukten"

Kostrådgivaren Ulrika Davidsson rekommenderar kosttillskottet CleanseMore för en bättre tarmfunktion.

Hälsoprofilen Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest produktiva författare med fokus på näringslära. Hon har provat alla tarmprodukter som finns och hittat den mest effektiva.

För kostrådgivaren Ulrika Davidsson är det viktigt att kunna rekommendera bra kosttillskott för tarmens funktion.
– Väldigt många har problem med mage och tarm, speciellt när man byter kostplaner, och en vanlig reaktion är att man får problem med tarmtömningen. Jag har under många år provat alla tarmprodukter som finns och effektivaste är de från Renew Life.

Jämför man med andra tillskott är det här det bästa jag känner till för tarmens funktion, säger Ulrika Davidsson. Renew Life är Nordamerikas marknadsledande varumärke inom mag- och tarmhälsa och produkterna har miljontals nöjda kunder världen över. Grundaren Brenda Watson har blivit en av USA:s ledande auktoriteter inom naturlig matsmältning, avgiftning och intern rening.
– Jag har träffat Brenda i USA och hon utvecklar verkligen sina produkter av hela hjärtat. Därför är det ovanligt mycket själ bakom produkterna från Renew Life, säger kostrådgivaren Ulrika Davidsson.

Renew Lifes produkter finns idag i över 20 000 hälsokostbutiker världen över. Filosofin grundar sig på mag- och tarmhälsa samt förnuftiga kostval som ger oss den näring och funktion vi behöver för en optimal hälsa. CleanseMore från Renew Life är ett kosttillskott för en normal tarmfunktion. – Jag rekommenderar de eftersom den fungerar så bra. Anledningen är innehållet av magnesium och de verksamma örterna. Om man tar två kapslar på kvällen har man i 100% av fallen tarmtömning nästa morgon, säger Ulrika.

CleanseMore innehåller magnesium som verkar avslappnande för tarmens muskler och hjälper tarmrörelserna. Det suger även åt sig vatten och kan därför lindra förstoppning. Tillskottet innehåller även aloe ferox som verkar naturligt laxerande, hjälper matsmältningen och lindrar förstoppning, samt rabarberrot som verkar laxerande och är bra för tröga magar.
– Jag har jobbat med den här produkten i många år och har många som använder den. En del regelbundet och andra när de av olika anledningar har en stökig mage.

Många tar med sig Cleanse More när de ska ut och resa, då det kan ske förändringar i tarmarna, säger Ulrika Davidsson. CleanseMore tas dagligen till kvällsmålet och säljs i hälsokostbutiker och på apotek.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.