tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Väldokumenterad effekt på ledbesvär

Väldokumenterad effekt på ledbesvär

Lyprinol

Forskning visar att den patenterade musseloljan Lyprinol bromsar bildandet av inflammatoriska ämnen som leder till artros.

– Vi har upptäckt att det är det höga innehållet av de speciella omega-3 fettsyrorna EPA, DHA och ETA som ger musseloljan den speciella effekten, säger Olle Haglund, läkare och forskare vid Uppsala Universitet. Det finns idag ett flertal vetenskapliga studier som visar att musselolja har goda effekter vid tillstånd som artros och ledgångsreumatism. Till dessa studier kommer många rapporter om positiva effekter hos många människor med inflammatoriska tillstånd.

– Det finns många exempel på människor där inget läkemedel har hjälpt, men där de blivit besvärsfria av Lyprinol. Till skillnad från antiinflammatoriska läkemedel innehåller Lyprinol inga syntetiska ämnen och ger inga biverkningar.

– Det finns flera naturliga medel, men det enskilt främsta preparatet vid artros och ledgångsreumatism är Lyprinol, säger Olle Haglund.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.