tisdag 19 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Värken i lederna försvann med djävulsklo!

Värken i lederna försvann med djävulsklo!

Erling Bäckström, 82 år. Foto: Poul Heie

Erling Bäckström, 82 år, är en riktig krutgubbe som trots att han haft artros i fotleden i många år ändå fortsatt träna skidor och åka Vasaloppet varje vinter. Räddningen har varit ett växtbaserat läkemedel med läkeörten djävulsklo.

Erling Bäckström har alltid varit en aktiv man och är något av en legend i skidåkarkretsar. Bland annat har han hunnit med att åka hela 50 Vasalopp. Elitidrottande sliter på kroppen och i synnerhet lederna, vilket Erling fått känna av.
– Jag har haft artros i vänster fotled under många år men min vän, medicine doktor Magnus Nylander, tipsade mig om växtläkemedlet Helaflex som jag nu tagit i flera år. Det fungerar otroligt bra, men jag behöver ta två tabletter varje dag. Om jag gör uppehåll så får jag tillbaka smärtan och stelheten, säger Erling Bäckström.

Stelhet och värk
Symtomen på artros är vanligen en molande smärta, som blir värre vid rörelse och lättar i vila. Lederna är stela på morgnarna och det kan vara besvärligt att komma igång efter långvarigt sittande. Läkare ordinerar ofta smärtstillande läkemedel, NSAID eller COX-hämmare, som kan ge olika typer av biverkningar, allt från sveda till blödande magsår. Därför söker sig allt fler till ett naturligt alternativ, utan biverkningar.

Effektiv lindring
Helaflex är ett växtbaserat läkemedel, registrerat hos Läkemedelsverket, som används för lindring av smärta och stelhet vid artros. Det aktiva ämnet är läkeörten djävulsklo som hjälper vid smärta och ledvärk och som sedan länge använts inom natur- och komplementärmedicinen vid värk, led- och muskelproblem. Helaflex innehåller en effektivt lindrande substans från djävulsklons rot, som är en viktig grund i naturläkemedel världen över. Finns i hälsofackhandeln och på apotek.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.