torsdag 21 februari, 2019

Sveriges största hälsotidning

Viktminskning: Få hjälp med ditt nyårslöfte

Viktminskning: Få hjälp med ditt nyårslöfte

Dags att minska vikten?

Hälsoexperten Lisa Nilsson tipsar om naturliga egenvårdsprodukter som kan hjälpa dig att komma i form och nå din idealvikt.

Nytt år med nya nyårslöften som ska infrias, men det kan vara svårt att hålla löften till sig själv. Det populäraste nyårslöftet är att gå ner i vikt, men de flesta ger upp redan efter den första månaden. Då är det bra att få stöd av ett kosttillskott.

Det finns en hel del på marknaden, men det gäller att hitta ett kosttillskott som fungerar för just dig. Hälsoexperten Lisa Nilsson från tidningen Din hälsa har plockat ut fem kosttillskott som hjälper till på olika sätt.

Minska hungerkänslan 
Med Coffee Diet behöver du inte lägga om livsstilen drastiskt när du vill gå ner i vikt. Kilona börjar rasa i alla fall. Den dubbelverkande effekten i Coffee Diet uppnås genom gröna kaffebönor och ett tillskott av glukomannan – ett fiber som minskar hungerkänslor och därmed minskar risken för småätande och allt för stort kaloriintag.

Rena organen 
Ny forskning visar att fett i levern är orsaken till att 9 av 10 överviktiga har svårt att gå ner i vikt. Leverns försämrade aktivitet går direkt ut över förbränningen vilket gör det mycket svårt att tappa vikt.

Kosttillskottet Aktive Liver har utvecklats som en daglig ”vitamintablett” för levern. Med sitt innehåll av örtextrakt och kolin stöds lever- och gallfunktionerna. När leverfunktionen förbättras kan successivt förbränningen förbättras och viktnedgången börja.

Rensa kroppen 
BioDrain är ett specialdesignat örttillskott som ger samma effekt som de gamla fastekurerna. Kroppens egna reningsprocesser stimuleras och en naturlig utrensning kan äga rum. 

Att kroppen blir av med gifter och slaggämnen visar sig ofta genom en ny lyster i huden, blicken blir klarare och man känner sig piggare. Men det kanske viktigast av allt är att störande extrakilona rasar av. Många upplever samtidigt att formen och silhuetten stramas upp; huden upplevs inte längre som sladdrig och pluffsig.

Öka fettförbränningen 
Chili Burn är en unik kombination av chilifrukt, som ökar förbränningen av fett i kroppen, och grönt teextrakt, som underlättar en viktnedgång. 

Chili Burn innehåller också vitaminer som främjar energiomsättningen och mineraler som stimulerar fet-, protein- och kolhydratomsättningen. 

Detta gör att en viktnedgång uppnås både snabbare och mer effektivt. Träning och bantning hjälper inte alltid fullt ut, men med Chili Burn blir resultatet tydligare och snabbare.

Minska sötsuget 
Mulberry innehåller ett naturligt extrakt av mullbärsblad som balanserar blodsockernivåerna och förhindrar kroppen från att ta upp alla kalorier som man får i sig. 

Det hjälper till att bibehålla en stabil sockernivå efter måltiderna och nedsätter kroppens förmåga att omvandla socker och stärkelse till glukos. När kroppens tillgång på glukos minskar vänjer sig hjärnan vid ett lägre sockerintag och det blir lättare att gå ner i vikt.

Kropp & själ

Välkommen till Sveriges största hälsotidning! 
Vi har som mål att hjälpa människor att må bättre. Det vill vi göra genom att öka förståelsen för naturlig egenvård, ge tips om nyttig kosthållning och råd om grundläggande träning.

Poul Heie, Ansvarig utgivare

Nyhetsbrev

Vill du få nyheter om egenvårdsprodukter, kost och träning för att må bättre?
Anmäl dig till vårat nyhetsbrev så får du tips varje månad om hur du kan få en positiv hälsoutveckling.
Kommer snart!

Tipsa oss

Saknar du något? Vill du att vi skriver mer om något? Har du rent av något som du vill publicera på sajten?

Ta kontakt med oss och tipsa oss om hur vi kan bli bättre.